Skuadra e Galtier luajti në pjesën e parë me dinakëri, pa shtyrë tepërt. Napoli mund Romën dhe vazhdon udhëtimin drejt titullit Napoli mundi Romën 2-1 në javën e 20-të të Serisë A dhe vazhdon udhëtimin i vetmuar drejt majës së renditjes, duke e Kukësi befason Tiranën, fiton edhe Bylisi Kukësi ka arritur të marrë një fitore me peshë në këtë javë të 19-të të “Abissnet Superiore” Erblira Bici fiton Kupën e Italisë Dukej se ishte e shkruar për t’u mbyllur në një mënyrë të tillë.
Erzeni vs Vllaznia Shkoder Parashikim - AiScore
Nënshkruhet marrëveshja për projektin “Durrës Yacht & Marina”, Balluku: Një prej projekteve më të mëdha ekonomike në rajon Nënshkruhet marrëveshja për zhvillimin e projektit “Durrës Yacht & Marina”. Lajmi është bërë me dije nga Raporti i Tranzicionit/ Sejko: Ekonomia pritet të rritet! Stabiliteti i çmimeve, objektivi prioritar i BSH-së Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko ka prezantuar raportin e Tranzicionit 2022-2023 ku nënvizohet se konflikti ushtarak në Video-mesazhi/ Rama: Pako e re ndihme në pranverë, politika mbështetëse për punonjësit me pagë minimale në privat Rritja e pagave minimale, pagave për disa kategori të veçanta burimesh njerëzore, mbështetja me strehim e mjekëve, ushtarakëve Çështja “Babale”, Gjykata e Apelit shtyn sërish seancën gjyqësore për Ervin Salianjin Gjykata e Apelit Tiranë ka shtyrë sërish seancën gjyqësore ndaj deputetit Ervin Salianji lidhur me çështjen “Babale”, Lufta ruse/ Jens Stoltenberg thirrje Koresë së Jugut: Rrisni mbështetjen ushtarake ndaj Ukrainës, nuk duhet të fitojë tirania Në një kohë që SHBA dhe Gjermania premtuan tanke për t'i ardhur në ndihmë Kievit, Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Përmbytjet/ Përmirësohet situata në Shkodër, asnjë banesë nën ujë, akset rrugore të kalueshme Situata në qarkun e Shkodrës duket është përmirësuar ndjeshëm pasi sipërfaqja e përmbytur nga 1020 Ha, ka pësuar Ish-kryeministri Johnson zbardh bisedën me Putin: Më kërcënoi se do më vriste me raketë Ish-kryeministri britanik, Boris Johnson ka deklaruar se Presidenti rus Vladimir Putin në një telefonatë që ka zhvilluar me të pas vizitës Sport Shko tek Rtsh Sport Laçi përmbys Teutën dhe sheh Europën Albiona Agolli, Kampione Europe Albiona Agolli është kampionia më e re e Europës për Shqipërinë.
(TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË##) Erzeni Vllaznia
[[[jetoni@@@]!!!!!]] Skënderbeu Egnatia transmetim i
Gjithçka ka ndodhur në Paris, atje ku është Tirana, triumf në Kupën e Shqipërisë Tirana është fituese e Kupës së Shqipërisë në futboll salle, një veprimtari, e cila rikthehet pas gjashtë vitesh mungesë, Argjentinë, ja statuja e parë në botë me Messin dhe 3 yjet botërore Argjentina u bë kampione e botës për herë të tretë në historinë e saj më 18 dhjetor. Por ethet për fitore janë Erzeni-Vllaznia, në RTSH Java e 19-të e “Abissnet Superiore” nisi rrugëtimin ditën e diel me sfidat Bylis-Kastrioti 1-0 dhe Kukësi-Tirana, 2-0, ndërsa Real Madrid ndalet nga Sociedad, tani Barça është +5 Real Madrid u përplas me Real Sociedad të Imanol Alguacil, i cili bllokoi blancos në 0-0 me një lojë të shkëlqyer në mbrojtje PSG, çfarë befasie: barazohet në minutën e 96-të nga Reims! Paris Saint-Germain befasohet në fund, 1-1 me Reims.
Erzeni vs Vllaznia Live Score and Live Stream - ScoreBat
Erblira Bici ka shënuar pikën e fitores së E ardhmja e Cristiano Ronaldos? Njoftimi tronditës i Rudi Garcias Sapo ka mbërritur në destinacionin e ri, por menjëherë flasin për të ardhmen e Cristiano Ronaldos. Pesë herë fituesi i Topit Monza mund Juven në shtëpi, Allegri jep alarmin Monza mundi 2-0 Juven në Torino me dy gola në pjesën e parë. Epërsia erdhi në minutën e 18-të falë Ciurria, i servirur Tani Direkt TV Radio Për te mos u humbur në TV Orkestra Orkestra Simfonike e RTSH koncert më 6 shkurt, interpretojnë artistët francezë Pierre dhe Theo Fouchenneret Orkestra Simfonike e RTSH koncert madhështor, Oleg Arapi dhe Georgi Anishenko dhurojnë emocione Orkestra Simfonike e RTSH ka çelur mbrëmjen e së dielës (15 janar) sezonin koncertor me një program special dhe virtuoz klasik me Joseph Orkestra Simfonike e RTSH çel më 15 janar sezonin koncertor, në programin special “Haydn” dhe “Çajkovski” Orkestra Simfonike e Radio Televizionit Shqiptar çel më 15 janar sezonin koncertor të këtij viti.
[[[SHIKONI@@]]''] Erzeni Vllaznia drejtpërdrejt live 30 janar 2023
Kreu | Radio Televizioni ShqiptarLajme Shko tek Rtsh24 Zgjedhjet vendore të 14 majit, qeveria fond shtesë KQZ-së prej afro 18 mln eurosh Elbasan, Gjiknuri: Qytetarët të na mbështesin që të përfundojmë projektet e nisura, zonat rurale në qendër të vëmendjes Ndërhyrjet e thella në zonat rurale, pa shmangur edhe ndryshimet e mëtejshme nëpër qytete, duket se do të jenë në fokus të Operacioni “Fijet"/ Çmontohen 60 kamera të vendosura në kryeqytet, vëzhgoheshin nga grupe kriminale Operacioni “Fijet“ për çmontimin e kamerave të paligjshme të sigurisë të vendosura nga persona të dyshuar dhe me Çështja McGonigal/ Berisha: Rama është nën hetim me vendim të gjykatës së SHBA, Yuri Kim i tha të mos fliste Kreu i Partisë Demokratike zgjedhur nga Procesi i Rithemelimit, Sali Berisha ka hedhur një sërë akuzash ndaj kryeministrit Edi Rama për "Durrës Yacht & Marina”/ Rama: Flamur i ri i ndryshimit dhe transformimit në unazën mesdhetare Flamur të ri të ndryshimit dhe transformimit në unazën mesdhetare, e konsideroi Kryeministri Edi Rama, projektin Durrës Yacht & Marina”.
[TRANSMETIM!] Kukësi Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë